Over Weemen

Over Weemen

Wie is Weemen?

Weemen web I print l promo is dé totaalleverancier op het vlak van (online) communicatie, hoogwaardig druk- en printwerk, signing en promotionele artikelen. Bij ons kun je terecht voor eersteklas druk- en printwerk, maar ook voor zaken als een gedegen communicatieadvies, de realisatie van websites en web-to-print oplossingen. Wij bieden communicatieoplossingen op maat, voor iedere uitdaging, voor elke relatie. 

Bloeiend familiebedrijf

Ondanks de verregaande professionalisering en innovatie in de afgelopen jaren zijn we in ons hart en onze werkwijze nog steeds het familiebedrijf van weleer. We adviseren, sturen bij als dat gewenst is en staan altijd klaar met de beste oplossingen op maat. Oplossingsgericht, praktisch, totaalontzorging én snel schakelen: Dat is Weemen ten voeten uit, al ruim veertig jaar lang. Niet voor niks werden we in het verleden uitgeroepen tot beste familiebedrijf van Nederland! Onze ruim 60 bevlogen specialisten werken op dit moment vanuit vier vestigingen: Haps, Gemert, Druten en Venlo. 

Maatschappelijk betrokken

Bij Weemen steken we veel energie in het onderhouden van duurzame relaties met onze klanten. Maar minstens zo belangrijk vinden we het aangaan van een duurzame verbintenis met het milieu en de wereld om ons heen. Daarom zijn we vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid het initiatief Verzacht Eenzaamheid gestart, waaruit vervolgens het initiatief Super Trots op Jou is geboren, een actie speciaal bedoeld voor bedrijven.