Over Super Trots op Jou

Super Trots op Jou

Met de actie Super Trots op Jou bieden we jou als bedrijf de mogelijkheid om je medewerkers, collega's en relaties op elk gewenst moment te verrassen met een Super Trots op Jou cadeaubon. Een gebaar waarmee je jouw trots kunt uitspreken voor de wijze waarop zij een bijdrage leveren aan een mooie, betere wereld. Met deze bon kan de ontvanger via onze webshop een gratis geschenk met persoonlijke boodschap voor een ander of zichzelf uitkiezen. 

Zodat we samen iets positiefs op gang brengen, onder het motto:
Een blijk van waardering maakt de wereld mooier’

Hoe het begon

In maart van 2020 startten we als Weemen vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid het initiatief Verzacht Eenzaamheid, als reactie op het feit dat veel mensen door de coronacrisis verstoken waren van direct contact en dreigden te vereenzamen. Met de actie wilden we bewoners en patiënten/cliënten van zorginstellingen in verbinding brengen met hun naasten. Via een speciaal gelanceerde website konden familieleden placemats met een persoonlijke boodschap en 8 fotokaarten ontwerpen en bestellen. Weemen zorgde geheel belangeloos voor de productie en de verzending van deze artikelen.

De actie werd een daverend succes, met veel deelnemende zorginstellingen en een hoop media-aandacht. N.a.v. onze actie kregen we veel vragen van mensen die ook buiten de zorginstellingen een dierbare wilden verrassen met een placemat en fotokaarten, mensen die op dat moment ook geen bezoek konden ontvangen. Helaas konden we niet aan al die vragen voldoen, maar het zette ons wel aan het denken. Uiteindelijk ontstond het idee voor een gelijksoortige actie, maar nu speciaal bedoeld voor bedrijven: ‘Super trots op jou’, en de website www.supertrotsopjou.nl.